Re: Wiki stranica za hrvatske linux korisnike?

Poslao slobodan on 13.11.2008 13:06:43
Citat:

valent je napisao/la:
Vecini novih korisnika (i potencijalnih wiki suradnika) je vrlo bitan i sam izgled i organizacija wiki stranica. Jasno da bez sadržaja nema ni wiki stranica, no bez pravilne organizacije sadržaja nema ni prave wiki stranice korisne širem krugu ljudi.


Onaj tko vodi projekt treba ipak na kraju reći nešto tipa "hvala na svim prijedlozima koji su uzeti na razmatranje, odlučeno je da će izgled biti ovakav i to je to".

Citat:

Iz prijašnjih razgovora s predstavnicima HULK-a sam zaključio da treba ispuniti slijedeće preduvjete za postavljanje novih wiki stranica na www.linux.hr

* da se nađe osoba koja bi se bavila održavanjem wiki enginea i vrlo ažurno radila security upgradeove


Da.

Citat:

* da se sav stari sadržaj prenese u novi wiki (i da zadrži iste linkove ako je ikako moguće)


Da.

Citat:

* da se na novi wiki engine logira s postojećim accountom


Ako će wiki ostati na www.linux.hr (ili barem na istom računalu ako ne na istoj domeni), ako ne, onda to nije toliko bitno.

Citat:

Ako se pokažu nove wiki stranice kao uspjeh da li bi netko od postojećih admina imao volje održavati novi wiki ili i dalje stoji to da bi to trebala biti neka nova osoba?


Ne znam za druge, ja nemam vremena još i za to, a i treba nam nova krv i novi volonteri, nema smisla da isti ljudi cijelo vrijeme sve rade dok ostatak ekipe vrti prstima.

Ova poruka je od: http://www.linux.hr/newbb/viewtopic.php?forum=4&topic_id=1939&post_id=12164