Re: Python: kako unjeti password za sudo unutar skripte

Poslao slobodan on 24.09.2009 13:38:14
Citat:

sasa_ je napisao/la:
e ovdije meni neke stvari nisu jasne...

slobodan i kost daje potpuno drukcija rijesenja za isti problem, iako mi ni jedno ni drugo ne pomaže...

naravno slobodan jos nije postao(stavio na forum) tu svoju konfiguraciju koja bi trebala raditi to što on kaže da se može, pa se vec pitam u vjerodostojnost tih izjava...


Prokužio si me.

Makar me HULK plaća preko 10000 kn mjesečno da bi na ovom sajtu 24 sata dnevno pratio sve što se događa i pomagao trenutno i detaljno svima koji ovdje stavljaju svoje probleme, jer je to obaveza svih nas koji smo ovdje i mi moramo odmah i smisleno odgovoriti na sva pitanja i probleme jer bi to trebao biti smisao našeg života, ja u biti nemam pojma ni o čemu nego samo radim copy&paste onoga što nađem na netu.

Bolje ti je naći nekog drugog tko ti može pomoći...

Mi smo volonteri, a ne servis helpdesk, i stoga te molim da nas tretiraš kao takve. Nisi jedini s problemima, niti je tvoj problem najbitniji na svijetu. Ok? Ajd se skuliraj malo, i ne prozivaj me po netu bezveze, a ako se strpiš do navečer isčačkat ću nešto (ako već Kost ne stavi svoje riješenje), jer meni ne trebaju takve stvari koje ti hoćeš pa i nemam tako nešto iskonfigurirano, a nemam na poslu linux pri ruci, pogotovo ne tvoju distru.

Ova poruka je od: http://www.linux.hr/newbb/viewtopic.php?forum=8&topic_id=2150&post_id=13451