HULK Forum Index Linux općenito Linux verzije i podverzije |
Pregledavanje ovog Threada:
1 Anonimnih Korisnika
Dno Prethodna tema Sljedeca tema |
|
|
---|
Pošiljatelj | Thread |
---|
|
Re: Linux verzije i podverzije | #1 |
|||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Upravo došao
Od
Level : 2 HP : 0 / 40 Grupa:
Registered Users |
Citat:
Uredu možda ja u svom predstavljanju ubuntu nisam najbolje krenuo pa ću to sada ispraviti Ubuntu je vrlo učinkoviti ima praktičan add/remove(mnogo opcija i izbora, ali jako pregledno i efikasno. Kakvih problema naime prilikom svakog restarta na računalu internet nebi radio i morao bih ga ugasiti pa ponovno upaliti, instalacija je protekla vrlo glatko jer sam ga instalirao s windowsom, ovo nesmatrajte subjektivnim mišljenjem mnogo je brži od windows-a. Prednostii ubuntu su također mnogo thema od humana do nečeg sasvim drugačijeg. Možete si namjestiti jako privlačne visual effect-e s njim se dobije dosta multimedijskih alata pa bih skoro mogao reći da se netreba instalirati ništa osim upadet-a(naravno morate si instalirati drivere)GNOME je dosta praktičan samo se windows korisnici moraju naviknuti. Jedino na što će se windowsaši teže naviknuti je otvaranje dokumenata s ekstenzijama tar. gz. tgz. i sl, ali to nije razlog da neprobate imate tutorijale s screnshot-ovima, malo prolistajte i sve će Vam biti jasno. Jedina mana mu je manjak slika za pozadinu to ćete naći prilikom download-a them-a ili si slike jednostavno skinete. Dual boot je prilično jednostavan ukucajte u svoj pretraživač i pronači će te. Nadam se da sam Vam pomogao za dodatne informacije me pitate. I posvom vlastitom iskustvu znam da ljude zanimaju objektivne činjenice, ali i to da žele vidjeti usporedbe na jednom forumu, nada im se ići na deset različitih topic-a nisam to nigdje na internetu na hrvatskom jeziku našao objektivne konkretne usporedbe iskusnih korisnika. "Ne želim svaki cigo svoga konja hvali" |
||||||||||
Postano : 27.10.2008 11:17:09
|
Vrh Prethodna tema Sljedeca tema |
|