Pregledavanje ovog Threada:
1 Anonimnih Korisnika
|
|
|
-
Vrsta prikaza |
Ravni prikaz |
Prvo novije |
|
-
WickedBuZz |
|
Koji distro odabrati kao alternativu win2003 sbs-u | #1 |
Upravo došao
Od
Grupa: Registered Users
|
evo ovakva je situacija.. tražim si linux distro koji bi mi služio kao alternativa windows server 2003 (small business) operativnom sustavu...
moji zahtjevi bi bili sljedeći:
(Distro sa grafičkim sučeljem radi lakšeg snalaženja u linux svijetu bi mi dobro došla iako nisam TOTALNI trubadur da se nebi mogao snaći preko googlea samo šta mi to oduzima podosta vremena)
DHCP server -kao opcija, dakle neće biti u funkciji do danjeg jer taj moj router od 800tinjak kuna u potpunosti zadovoljava moje potrebe
DNS server -također opcionalno
File Server -podatke bi "hostao" prema win7 i mac os X korisničkim računima/sustavima -važno: želim biti u mogućnosti uz što manje posla sa "klijentske" strane nekakvim sigurnim putem pristupiti svojim podacima sa udaljene lokacije i regulirati pristup podacima na način sličan windowsima (local user accounts + file sharing + ntfs security) hint: vpn server
Web server -nekakva alternativa WAMP-u. traži se web server sa mysql bazom čisto za potrebe sitnih testiranja osnovnih html/php stvari
eto to je više manje to za sada... pomagajte please ;) lijep pozdrav!
|
|
Ne možete pokrenuti novu temu. Možete citati teme. Ne možete odgovarati na poruke. Ne možete uredivati svoje poruke. Ne možete brisati svoje poruke. Ne možete dodavati nove ankete. Ne možete glasati u anketama. Ne možete dodavati fileove porukama. Ne možete slati poruke bez odobrenja.
|
|
|