Prijava
Korisničko ime:

Lozinka:

remember me

Zaboravili lozinku?

Registrirajte se!
Glavni menu
Potraga
Tko je online
16 korisnika je online (3 korisnika cita Novosti)

članovi: 0
Gosti: 16

više...
HULK-Novosti
Chat WIKI Kontakt
Hrvatska Udruga Linux Korisnika : HULK na INFO sajmu
Poslao Anonimni majstor on 10.11.2002 19:49:40 (1390 Čitanja)
Hrvatska Udruga Linux Korisnika

Odobrio: kost. Napisao: kost.
HULK će i ove godine nastupiti na INFO sajmu popularizirajući Linux operativni sustav i općenito otvorene sustave. Za posjetitelje ćemo imati razne sadržaje, te vam predlažemo da posjetite štand HULK-a u paviljonu 11A štand 7. Posebna pogodnost će biti za profesore osnovnih i srednjih škola. Naime, osobe koje predstavljaju navedene obrazovne ustanove (profesori/direktori) mogu svratiti po besplatan primjerak HRIDi. Kao i obično, osobe/firme koje su voljne pomoći pri organizaciji HULK štanda su dobrodošle, te bi im preporučili čitanje kompletne novosti za detalje!

Iako smo ove godine i više nego uranili sa zahtjevom za štand na INFO sajmu, potvrđeno nam je tek u četvrtak (07.11.2002) da smo dobili štand i da možemo početi sa organizacijom. Kako bilo, potrudili smo se da posjetiteljima osiguramo što više sadržaja na štandu, te vas pozivamo da svakako svratite na štand i pogledate iznenađenja koja smo vam pripremili!

Oni koji su voljni pomoći za bolji izgled HULK štanda neka nam se jave. Najbolje je pretplatiti se na work listu (slanjem e-maila na work-subscribe@linux.hr).

Stranica pripremljena za ispis Pošaljite priču prijatelju
Komentari su osobni stavovi autora. Admini ne odgovaraju za njihov sadržaj.
Copyright © 1995-2009 HULK web team. Sva prava pridržana. RSS. Engine: XOOPS