Prijava
Korisničko ime:

Lozinka:

remember me

Zaboravili lozinku?

Registrirajte se!
Glavni menu
Potraga
Tko je online
22 korisnika je online (4 korisnika cita Novosti)

članovi: 0
Gosti: 22

više...
HULK-Novosti
Chat WIKI Kontakt
Pingvini u [mami] : Prezentacija LJUDMILINOG kiki/WDBI free softvera u [mami]
Poslao Anonimni majstor on 04.03.2003 16:21:12 (1845 Čitanja)
Pingvini u [mami]

Odobrio: igustin. Napisao: marcell.
U sklopu programske linije Kolektivi platforme Clubture u razdoblju od 06.03.03. do 08.03. u Zagrebu, Rijeci i Puli imat ćemo priliku ugostiti uvaženi kolektiv LJUDMILA iz Ljubljane. LJUDMILU će ugostiti Multimedijalni institut iz Zagreba, Drugo more iz Rijeke i Monte Paradiso iz Pule.

Iz programa:
06.03.03.@18.00 u mami, Preradovićeva 18, i će LJUDMILA prezentirati svoj free softver projekt kiki/WDBI - alat za razvoj, manipulaciju i prikazivanje multimedijskih relacijskih baza podataka sa mogućnošću koristenja sučelja web browsera.

Običnom korisniku omogućava na vrlo jednostavan način kreiranje i održavanje kompleksnih i velikih baza podataka sa multimedijalnim sadržajima. Samo kreativnost korisnika kikija odlučivat će da li će krajnji proizvod biti internet radio stanica, multimedijalne arhiva ili glazbene etiketa.

Zainteresiranom programeru, koji se ne boji pogledati ispod haube, kiki je izvrsna platforma otvorenog koda (postgresql, php, perl) za razvoj i prilagodbu svojim potrebama, ali i jednostavno sučelje za napredno administriranje kompleksnih relacijskih baza podataka.

Autori kikija na prezentaciji će otvoriti haubu i pokrenuti kiki, te pokazati jednostavnost korištenja i potencijal koji se krije u tom softveru.

INFO:
LjudmilaInfo.pdf
ljudmila.org
kiki u akciji

pres riliz

Stranica pripremljena za ispis Pošaljite priču prijatelju
Komentari su osobni stavovi autora. Admini ne odgovaraju za njihov sadržaj.
Copyright © 1995-2009 HULK web team. Sva prava pridržana. RSS. Engine: XOOPS