Prijava
Korisničko ime:

Lozinka:

remember me

Zaboravili lozinku?

Registrirajte se!
Glavni menu
Potraga
Tko je online
23 korisnika je online (6 korisnika cita Novosti)

članovi: 0
Gosti: 23

više...
HULK-Novosti
Chat WIKI Kontakt
Novosti : Transhackmeetingu u Puli u 6. mjesecu
Poslao Anonimni majstor on 27.04.2004 17:12:25 (1463 Čitanja)
Novosti

Odobrio: kost. Napisao: Nitram.
Veliki meeting koji je zimus najavljen konačno dobiva i nešto malo detalja... pogledajte na TranHackMeeting sajtu. I dođite u što većem broju, molim :)

Stranica pripremljena za ispis Pošaljite priču prijatelju
Komentari su osobni stavovi autora. Admini ne odgovaraju za njihov sadržaj.

Autor Mišljenje
Anonimni majstor
Poslano: 28.04.2004 4:18:11  Izmjenjeno: 28.04.2004 4:18:11
 Re: Transhackmeetingu u Puli u 6. mjesecu
Napisao: Nitram (http://bofhlet.net)
Ekskjuzmi, nisam mislio da je potrebno navoditi posebno, jer je taj meeting vec najavljen ove zime na portalu....

Autor Mišljenje
Anonimni majstor
Poslano: 28.04.2004 7:29:30  Izmjenjeno: 28.04.2004 7:29:30
 Re: Transhackmeetingu u Puli u 6. mjesecu
sa http://twiki.fazan.org/bin/view/Transhackmeeting/HrvatSki

u toku zadnjih godina na susretima razlicitih krugova hackera, hacktivista i medijskih aktivista rodjena je ideja o samo-organiziranju susreta na kojima bi se ljudi sa hackerskim stavom, usmjerenim na sva moguca podrucja - od tehnologije, preko politike pa do sebe samih, mogli upoznati, dijeliti i zajedno promisljati nove nacine transformiranja svega sto ih okruzuje.

takvi skupovi, vec organizirani u krugu nacionalnih, regionalnih, lokalnih i uzih zajednica, okupljali su pojedince koji dijele ljubav prema tehnologiji, komunikaciji, mijenjanju drustva i umrezavanju ljudi, stvari i paradigmi. rezultirali su sa mnogo entuzijazma i naraslim uvjerenjem da je u sklopu ovih tema moguce ujediniti sasvim razlicite grupacije.

izgleda da je sazreo trenutak za organizaciju dogadjaja kojo ce okupiti pojedince iz svih krajeva (geografske) europe, mediterana, bliskog i dalekog istoka... ovaj tekst te poziva da realiziras tu mogucnost.

ovaj dogadjaj organizirat ces ti, a ne netko drugi: pripremi svoju radionicu, debatu, seminar na kojem si ove godine sudjelovao, pricaj o stvarima o kojima zelis, o razlogu ili projektu radi kojeg zelis susresti druge hackere (ne moras biti geek da bi bio hacker!).

transnacionalni hackmeeting (transhackmeeting ili thk), kako je nazvan dogadjaj, ugostit ce krajem lipnja 2004. squat monteparadiso u puli. ako zelis pomoci u organizaciji ili sudjelovati, pretplati se na mailing listu thk@autistici.org (http://www.autistici.org/mailman/listinfo/thk) i prosiri glas preko svojih lokalnih kanala.
Copyright © 1995-2009 HULK web team. Sva prava pridržana. RSS. Engine: XOOPS