Prijava
Korisničko ime:

Lozinka:

remember me

Zaboravili lozinku?

Registrirajte se!
Glavni menu
Potraga
Tko je online
15 korisnika je online (4 korisnika cita Novosti)

članovi: 0
Gosti: 15

više...
HULK-Novosti
Chat WIKI Kontakt
Hrvatska Udruga Linux Korisnika : Događanja u sklopu projekta 'GO DIGITAL'
Poslao Anonimni majstor on 09.09.2004 15:33:08 (1590 Čitanja)
Hrvatska Udruga Linux Korisnika

Odobrio: igustin. Napisao: mxray.
Regionalna razvojna agencija Zagrebačke županije u sklopu projekta "Konkurentnost > EU 2007", a unutar "GO DIGITAL" programa poziva Vas na sljedeća dva događaja...

U petak 10.09.2004. u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Samobor, Trg Matice hrvatske 5, s početkom u 18 sati održat će se konferencija s diskusijom:


«Programi EU za podrške inovacijama i njihovom putu na tržišta»

Sadržaj će obuhvatiti sljedeće:

1. Program «Inovacija 2004» hrvatske Vlade treba naći svoj produžetak preko programa i fondova EU, koji već dulji niz godina podržavaju inovacijski razvoj i put inovacija prema tržištima u konkurentnim zemljama.

2. Hrvatska je postala kandidat za prijam u članstvo EU i po prvi puta je radi toga u poziciji tražiti takve programe i fondove za Vas. S tom temom bismo Vas htjeli upoznati i o tome prodiskutirati.


U Subotu 11.09.2004. na istom mjestu od 10 do 18 sati održat će se Linux installfest u organizaciji Hrvatske Udruge Linux Korisnika. Svi zainteresirani za instalaciju Linux sustava na svoje računalo mogu donijeti računalo i izabrati jednu od sljedećih Linux distribucija:

Debian
Fedora
SuSE
Mandrake


tko želi instalacijske medije neka donese i dovoljan broj praznih CD medija (5-10) na koje će mu se snimiti sadržaj instalacijskih medija navedenih distribucija.

Također, ukoliko netko želi samo instalacijske medije bit će mu snimljeni, no gosti s računalima za instalaciju imat će prednost.

Stranica pripremljena za ispis Pošaljite priču prijatelju
Komentari su osobni stavovi autora. Admini ne odgovaraju za njihov sadržaj.
Copyright © 1995-2009 HULK web team. Sva prava pridržana. RSS. Engine: XOOPS