Prijava
Korisničko ime:

Lozinka:

remember me

Zaboravili lozinku?

Registrirajte se!
Glavni menu
Potraga
Tko je online
10 korisnika je online (7 korisnika cita Novosti)

članovi: 0
Gosti: 10

više...
HULK-Novosti
Chat WIKI Kontakt
Linux u Hrvata : Kaladont, gedore, digitron i Vindovsi
Poslao Anonimni majstor on 12.11.2004 10:15:46 (2353 Čitanja)
Linux u Hrvata

Odobrio: ivana. Napisao: nenadromic.
Članak koji sam napisao najbolje bi pristajao u kategoriji Zagovaranje, no kako je nema izabrao sam kategoriju Linux u Hrvatskoj. Predlažem dodavanje nove kategorije Zagovaranje.

U članku "Kaladont, gedore, digitron i Vindovsi" pokušao sam refererirajući se na mobilizirajuću argumentaciju drugih područja (zdravi život, ekologija, antikonzumerizam, antiglobalizam i slično) opisati moguće propitivanje izbora operativnog sustava.

Zanima me tip argumentacije koju koriste drugi zagovornici slobodnog softvera kod nas, te naravno što mislite o ovom članku.

Na sajtu projekta GNU Pauk Tomislav Medak i ja smo u zadnjih godinu dana napisali desetak tekstova koji su se bavili temama slobodnog softvera.

Zainteresirani ih mogu naći na ovim adresama: Pustootočna nabrajanja, PAGE CLOSED - Direktiva o softverskim patentima u Evropskom parlamentu, Dyne:boo Ego:bolic, Afrofuturističke perspektive, 'Oš kupit ciglu?, A Continuum of Knowledge, Postkomunistička nepreglednost, hibridni resursi i društveno djelovanje, I đavo i govedo, EgoBooTxt, BooRefleksija: Is free good enough.
Komentari i na ove članke su dobrodošli.

Stranica pripremljena za ispis Pošaljite priču prijatelju
Komentari su osobni stavovi autora. Admini ne odgovaraju za njihov sadržaj.
Copyright © 1995-2009 HULK web team. Sva prava pridržana. RSS. Engine: XOOPS