Prijava
Korisničko ime:

Lozinka:

remember me

Zaboravili lozinku?

Registrirajte se!
Glavni menu
Potraga
Tko je online
37 korisnika je online (6 korisnika cita Novosti)

članovi: 0
Gosti: 37

više...
HULK-Novosti
Chat WIKI Kontakt
Linux u Hrvata : Natječaj za nagradu "Otvorena infromatika"
Poslao kzimmer on 03.01.2005 16:40:38 (2025 Čitanja)
Linux u Hrvata

Na temelju Pravilnika o dodjeli nagrade "Otvorena informatika" Hrvatska udruga Linux korisnika (HULK) i Hrvatska udruga za otvorene sustave i Internet (HrOpen) raspisuju NATJEČAJ "Otvorena informatika" za 2004. godinu.
Nagrada "Otvorena informatika" je inspirirana nagradom "Informatika" koju svake godine dodjeljuje Hrvatski informatički zbor (HIZ). Cilj nagrade "Otvorena informatika" je dati priznanje stručnjacima koji su ostvarili izrazite rezultate u razvoju, implementaciji, uporabi ili promidžbi otvorenih sustava, a ove godine će se dodijeliti po prvi puta. Tko može dobiti nagradu? Fizička osoba (građanin RH) ili pravna osoba (registrirana u RH). Zašto nagrada? Želja nam je nagraditi i potaknuti osobe i organizacije da i dalje rade i unaprijeđuju Open Source/Linux u Republici Hrvatskoj.


Natječaj je otvoren do ponedjeljka, 31. siječnja 2005.
Prijave na natječaj dostavljaju se poštom s naznakom: 'Prijava za natječaj "Otvorena informatika" 2004' na adresu: Hrvatska udruga za otvorene sustave i Internet, FER, Unska 3, 10000 Zagreb ili e-mailom na natjecaj@open.hr.


Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon (01) 6129-660 ili na e-mail: natjecaj@open.hr.
Tekst pravilnika možete pročitati ovdje.

Stranica pripremljena za ispis Pošaljite priču prijatelju
Komentari su osobni stavovi autora. Admini ne odgovaraju za njihov sadržaj.
Copyright © 1995-2009 HULK web team. Sva prava pridržana. RSS. Engine: XOOPS