Prijava
Korisničko ime:

Lozinka:

remember me

Zaboravili lozinku?

Registrirajte se!
Glavni menu
Potraga
Tko je online
23 korisnika je online (1 korisnika cita Novosti)

članovi: 0
Gosti: 23

više...
HULK-Novosti
Chat WIKI Kontakt
Silicon Graphics : SGI i SAP zajedno na Linux-u
Poslao idijanic on 30.03.2006 11:50:05 (2239 Čitanja)
Silicon Graphics

Linux® je, kao open-source rješenje, uhvatio zamaha u cijelom svijetu. Tako će, od sada, i poduzeća koja svoje poslovanje temelje na SAP® rješenjima prilikom implementacije moći odabrati SGI® fleksibilnu infrastrukturu. Naime, SAP® rješenja od sada su certificirana, podržana i dostupna na višestruko nagrađivanim SGI® Altix® server platformama za Linux® okruženje.


SGI® Altix® kao opcija prilikom odabira fleksibilnog Linux® okruženja za sve nove i postojeće korisnike SAP® rješenja

Linux® je, kao open-source rješenje, uhvatio zamaha u cijelom svijetu. Tako će, od sada, i poduzeća koja svoje poslovanje temelje na SAP® rješenjima prilikom implementacije moći odabrati SGI® fleksibilnu infrastrukturu. Naime, SAP® rješenja od sada su certificirana, podržana i dostupna na višestruko nagrađivanim SGI® Altix® server platformama za Linux® okruženje.

Ovom certifikacijom novi i postojeći korisnici SAP® rješenja mogu odabrati skalabilna SGI® Altix® rješenja koja pružaju veliku propusnost podataka i koriste ih, između ostalih, vodeće tvrtke u područjima auto, elektro, proizvođačke i farmaceutske industrije.

Sa SGI® Altix® serverom i Linux® infrastrukturom, SAP® korisnici mogu jednostavnije i cjenovno pristupačnije konsolidirati svoja sredstva i smanjiti troškove jer se pred njima nalazi dokazano, skalabilno rješenje pogonjeno Linux-om koje zauzima povlaštenu poziciju među IT managerima. Očekuje se da će do 2008. godine 80% poduzeća sa 500 i više zaposlenika svoje UNIX® aplikacije zamijeniti Linux-om.
SAP® korisnici će također smanjiti troškove koristeći Intel® Itanium® 2 procesore i open-source Linux® operativni sustav. Sa standardnim industrijskim Linux® platformama, kao što je SGI® Altix®, IT direktori više neće ovisiti o jednom ponuđaču rješenja. Rezultat toga je manji rizik, te manji trošak nadogradnje sustava, migracije i konsolidacije.

Kombinacija Intel® Itanium® 2 procesora, SGI® Altix® servera i SAP® aplikacija donosi tri stvari koje zahtjeva svaka organizacija, a to su: skalabilnost, raznovrsnost i cjenovna dostupnost.

Fleksibilnost SGI® Altix® sustava ogleda se u njegovoj lakoj skalabilnosti od 2 do 64 procesora koja se može prilagoditi potrebnoj veličini memorije (mjerenoj u TB) za svaki pojedini sustav. SGI® Altix® sustavi izgrađeni su na jedinstvenoj SGI® shared-memory arhitekturi koja dopušta pohranu velikih baza podataka i omogućava brzi pristup podacima. Korisnici u svim granama industrije tražili su i težili alatima koji će im omogućiti donošenje poslovnih odluka u stvarnom vremenu. Od sada to mogu postići koristeći SGI® Altix® servere i SAP® aplikacije te Linux® okruženje.

--------
Ivana Dijanić
Silicon Master d.o.o.
http://www.silicon.hr
ivana.dijanic@silicon.hr

Stranica pripremljena za ispis Pošaljite priču prijatelju
Komentari su osobni stavovi autora. Admini ne odgovaraju za njihov sadržaj.

Autor Mišljenje
Markoleo
Poslano: 12.01.2011 10:58:37  Izmjenjeno: 12.01.2011 10:58:37
Linux Master
Aktivan od: 01.01.2005
Mjesto:
Broj postova: 323
 Re: SGI i SAP zajedno na Linux-u
SGI se zeznuo sa svojim irix-om koji je bio najbolji OS ikad napravljen, a imali su i svoje kante.
zašto im nije išla prodaja i zašto su irix poslali u mirovinu, ne bi o tome.
neka daju irix open source zajednici, a ne da trune negdje u arhivi.
Copyright © 1995-2009 HULK web team. Sva prava pridržana. RSS. Engine: XOOPS