Prijava
Korisničko ime:

Lozinka:

remember me

Zaboravili lozinku?

Registrirajte se!
Glavni menu
Potraga
Tko je online
18 korisnika je online (5 korisnika cita Novosti)

članovi: 0
Gosti: 18

više...
HULK-Novosti
Chat WIKI Kontakt
Internet : Zlatna nagrada Web::Strategije
Poslao kost on 19.01.2010 18:54:27 (1576 Čitanja)
Internet

Otvoren je natječaj za dodjelu Zlatnih nagrada Web::Strategije u dvije kategorije koji će završiti svečanom dodjelom nagrada na sedmoj konferenciji o web developmentu – Web::Strategija 7 – Dobri developerski duh. Prijave za natječaj su otvorene do 3. 3. 2010., a dodjela nagrada na konferenciji će se održati 18. 3. 2010. u Zagrebu.

Prva kategorija, Web upotrebljivost 2010. vrednovati će uspješnost izvedbe upotrebljivosti nominiranih web stranica. Druga kategorija, Web inovativnost 2010. vrednovati će inovativnost rješenja za web s naglaskom na tehnički aspekt ideje.

original tekst natječaja

Web::Strategija 7
Dobri developerski duh

Zlatna nagrada Web::Strategije

Natječaji za web developere

Nagrađujemo upotrebljivost i inovativnost web stranica

Zagreb, 18. siječanj 2010. - Otvoren je natječaj za dodjelu Zlatnih nagrada Web::Strategije u dvije kategorije koji će završiti svečanom dodjelom nagrada na sedmoj konferenciji o web developmentu – Web::Strategija 7 – Dobri developerski duh. Prijave za natječaj su otvorene do 3. 3. 2010., a dodjela nagrada na konferenciji će se održati 18. 3. 2010. u Zagrebu.

Prva kategorija, Web upotrebljivost 2010. vrednovati će uspješnost izvedbe upotrebljivosti nominiranih web stranica. Nagrada će se dodjeljivati izvođačima web stranica (web developerima), a ne vlasnicima web stranica (naručiteljima izrade web stranica) kako je to slučaj kod drugih nagrada koje se dodjeljuju u regiji.

Druga kategorija, Web inovativnost 2010. vrednovati će inovativnost rješenja za web s naglaskom na tehnički aspekt ideje. Pri tome, neće biti presudna dokazana komercijalna isplativost rješenja, već inovativnost same ideje i njeno ostvarenje.

Ujedno, pozivamo i sve web developere, one koji ih traže i one koji to žele postati na jedinstvenu edukaciju i druženje na spomenutoj regionalnoj Web::Strategiji koja će se kao i svaki puta održati pod jakim medijskim pokroviteljstvom najistaknutijih regionalnih internetskih medija, te u kojoj će sudjelovati istaknuta regionalna imena profesionalaca za web development.

Ulaznica za konferenciju do 1. 2. 2010. iznosi samo 750 kn + PDV. Prijave su otvorene na službenoj web stranici konferencije http://www.webstrategija.com/07/prijava.Dora Staničić
Marketing Odjel d.o.o.
Adresa: Selska cesta 34/a, Zagreb
E-mail: agencija@marketing-odjel.com
Web: www.marketing-odjel.com
Mob: 091/212 9287

Stranica pripremljena za ispis Pošaljite priču prijatelju
Komentari su osobni stavovi autora. Admini ne odgovaraju za njihov sadržaj.
Copyright © 1995-2009 HULK web team. Sva prava pridržana. RSS. Engine: XOOPS