Prijava
Korisničko ime:

Lozinka:

remember me

Zaboravili lozinku?

Registrirajte se!
Glavni menu
Potraga
Tko je online
15 korisnika je online (6 korisnika cita Novosti)

članovi: 0
Gosti: 15

više...
HULK-Novosti
Chat WIKI Kontakt
Hrvatska Informatika : Tehnološka konferencija IT Showoff okupila vrhunske predavače
Poslao NiXa on 20.01.2010 11:47:13 (2203 Čitanja)
Hrvatska Informatika

Zagreb – 19. siječnja 2010. – IT Showoff je besplatna tehnološka konferencija posvećena razvoju softvera koja se održava na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu 12. veljače 2010.

Ukupno 20 stručnih predavanja, vrhunska panel diskusija vezana uz razvoj web aplikacija te dobra zabava i druženje očekuju sve posjetitelje na IT Showoffu. Potpuni raspored nalazi se na web stranicama konferencije.

Konferencija je u potpunosti besplatna za sve posjetitelje stoga se pozivaju svi zainteresirani da što prije prijave sudjelovanje jer je broj mjesta ograničen.

Jedan od predavača bit će Tomica Radošević, direktor i suvlasnik tvrtke Trillenium. Pričat će o online 3D trgovačkom centru, projektu Hrvoja Prpića u koji je uloženo preko milijun eura.

U segmentu razvoja igara, zagrebački Croteam govorit će kako su razvili najpoznatiju hrvatsku igru, 3D pucačinu Serious Sam. Gost iz Slovenije, Tadej Gregorčić iz tvrtke Motiviti, održat će predavanje o razvoju "casual" igara za Nintendo Wii, iPhone i druge platforme.

U segmentu mobilnog softvera svoja iskustva vezana uz razvoj mobilnih igara za marketinške svrhe iznijet će Tomislav Car iz tvrtke Infinum. Iz tvrtke Pet minuta, koja je razvila uspješnu microblogging mrežu Shoutem, dolazi Krešimir Prcela koji će govoriti o korištenju tehnologije "Augmented reality" (proširene stvarnosti) u iPhone aplikacijama.

Druge teme uključuju implementaciju Open source rješenja u velikom poslovnom okruženju te RazborIT sustav za upravljanje projektima financiranim iz EU fondova. Posjetitelji će također imati prilike čuti nešto o razvoju aplikacija za sveprisutni i popularni Facebook.

Prof.dr.sc.Zvonimir Vanjak iz tvrtke Telegra će na temelju svog desetogodišnjeg iskustva u akademskoj zajednici, na zagrebačkom FER-u, dati kritički osvrt na Bolonjski proces, kao i o IT obrazovanju u Hrvatskoj općenito.

Posjetitelji će moći saznati kako je redizajniran portal Muzika.hr, dok će od Igora Vuksanovića, autora CPP online knjigovodstva, saznati kako uspješno projektirati poslovnu aplikaciju – a da prilikom toga ne bankrotiraju.

Stranica pripremljena za ispis Pošaljite priču prijatelju
Komentari su osobni stavovi autora. Admini ne odgovaraju za njihov sadržaj.
Copyright © 1995-2009 HULK web team. Sva prava pridržana. RSS. Engine: XOOPS