Prijava
Korisničko ime:

Lozinka:

remember me

Zaboravili lozinku?

Registrirajte se!
Glavni menu
Potraga
Tko je online
9 korisnika je online (1 korisnika cita Novosti)

članovi: 0
Gosti: 9

više...
HULK-Novosti
Chat WIKI Kontakt
Ubuntu : Linux InstallFest
Poslao zowey on 24.04.2010 10:52:00 (1758 Čitanja)

Na dan izlaska nove inačice jedne od najpopularnijih Linux distribucija u svijetu, četvrtak 29.4.., Računarska sekcija Kluba studenata elektrotehnike i računarstva (KSET), u suradnji s Hrvatskom udrugom Linux korisnika te Udrugom Ubuntu korisnika u Hrvatskoj organizira Linux InstallFest. Posjetitelji će moći instalirati neku distribuciju Linux-a po svom izboru ili preporuci, razmijeniti iskustva, naučiti nešto novo i družiti se.


Okupljanje počinje u 11 sati sa kratkim predavanjem u Sivoj vijećnici Fakulteta elektrotehnike i računarstva nakon čega će u KSET-u iskusni korisnici Linux-a uz neformalno druženje pomoći novim i ne tako iskusnim korisnicima kod instalacije operacijskog sustava. Naravno, dobrodošli su korisnici svih otvorenih sustava i oni koji se tako osjećaju.
Nije bitno jeste li guru sa 10-godišnjim iskustvom ili tek početnik, važno je dijeljenje.

Installfest je prilika za studente željne znanja o otvorenim tehnologijama da isprobaju otvorene i moderne operacijske sustave. Obično je to Linux, u skladu sa tradicijom koja je potekla od Linux korisnika ali bez ograničenja na određeni operacijski sustav pod uvjetom da je otvorenog koda.

Stranica pripremljena za ispis Pošaljite priču prijatelju
Komentari su osobni stavovi autora. Admini ne odgovaraju za njihov sadržaj.
Copyright © 1995-2009 HULK web team. Sva prava pridržana. RSS. Engine: XOOPS