Prijava
Korisničko ime:

Lozinka:

remember me

Zaboravili lozinku?

Registrirajte se!
Glavni menu
Potraga
Tko je online
9 korisnika je online (4 korisnika cita Novosti)

članovi: 0
Gosti: 9

više...
HULK-Novosti
Chat WIKI Kontakt
Hrvatska Udruga Linux Korisnika : HULK na Info 2012
Poslao igustin on 13.11.2012 2:40:44 (1644 Čitanja)
Hrvatska Udruga Linux Korisnika

HULK će i ove godine, od 15. do 17. studenog, imati štand na sajmu Info 2012 na Zagrebačkom velesajmu, istovremeno s Interliberom, Educom.hr i Sajmom glazbe i multimedije.

Osim informacija o udruzi i slobodnom softveru, na HULK-ovom štandu moći ćete dobiti promotivne letke, možete se slikati sa svojom glavom u velikoj slici pingvina, za određene iznose donacija udruzi dobijate na poklon kalendare, komplet od 15 naljepnica (logotipi poznati distribucija i programa), majice i šalice, a moguće se i na samom štandu odmah učlaniti u udrugu ispunjavanjem pristupnice i uplatom godišnje članarine od 120 kn.

Posebnu pogodnost predstavljaju promotivni letci za iduću konferenciju DORS/CLUC na kojima će biti promo kodovi kojima ostvarujete 10% popusta na kotizaciju.

Ovaj nastup bit će poseban po tome što će po prvi put ovo biti zajednički nastup šire hrvatske opensource zajednice, jer na zajedničkom štandu nastupaju: HULK, HrOpen, Ubuntu HR, LinuxZaSve, Slobodan softver Hrvatska i Sustavi otvorenog koda.

Vidimo se na Info 2012!

Zahvaljujući ekipi LZS imamo i live stream!

Stranica pripremljena za ispis Pošaljite priču prijatelju
Komentari su osobni stavovi autora. Admini ne odgovaraju za njihov sadržaj.
Copyright © 1995-2009 HULK web team. Sva prava pridržana. RSS. Engine: XOOPS