Kratko izvješće sa izborne skupštine

Nadnevak 16.12.2003 10:58:42 | Tema: Hrvatska Udruga Linux Korisnika

Odobrio: kost. Napisao: kost.
U petak 12. prosinca na FER-u u Bijeloj vijećnici održana je izborna skuština Hrvatske Udruge Linux Korisnika. Izabrano je većim dijelom staro predsjedništvo uz male izmjene. Uz to, na skupštini se razgovaralo o prošlim i budućim aktivnostima, te kako dalje djelovati kao Udruga. Istaknuta je velika potreba za pisanjem sveobuhvatnog hrvatskog Linux FAQ-a, razgovaralo se o organizaciji sljedeće Linux konferencije popularnog CLUC-a sredinom travnja, nastupa HULK-a na INFO-u i drugim nadolazećim aktivnostima. Skupština je završena večerom u kineskom restoranu donacijom Operacijskih Sustava d.o.o.

Početak skupštine započeo je rješavanjem tekuće problematike udruge: pregledom aktivnosti za 2003. godinu, te financijskim pregledom od prošle godišnje skupštine.

Nakon toga, uslijedili su izbori. Izabrano je većim dijelom staro predsjedništvo uz male izmjene. I dalje je predsjednik Vlatko Košturjak, a dopredsjednik Ivan Guštin. Novoizabrani tajnik je Milan Rajačić. U nadzorni odbor izabrani su Hrvoje Dogan, Dobrica Pavlinušić i Ljubomir Božić. U stegovnom odboru nije bilo promjena, te je i dalje u sastavu: Kristijan Zimmer, Željko Blaće i Miroslav Zubčić.

Na skupštini se zatim razgovaralo o budućim aktivnostima. Istaknuta je velika potreba za pisanjem sveobuhvatnog hrvatskog Linux FAQ-a, razgovaralo se o organizaciji sljedeće Linux konferencije popularnog CLUC-a sredinom travnja, nastupa HULK-a na INFO-u i drugim nadolazećim aktivnostima. Skupština je završena večerom u kineskom restoranu donacijom Operacijskih Sustava d.o.o.

Detaljan zapisnik moći će pročitati na nadolazećim hulk.linux.hr stranicama.





Ovaj članak dolazi sa HULK
http://www.linux.hr

URL priče je:
http://www.linux.hr/article.php?storyid=1434