Još jedan indirektni pokušaj Microsofta da produži ugovor sa vladom RH?

Nadnevak 27.04.2004 11:43:01 | Tema: Microsoft

Odobrio: kost. Napisao: gordan.
Najveća hrvatska tehnološka konferencija i središnji Microsoftov skup u Hrvatskoj četvrti Microsoft Windays 2004. održat će se od 27. do 30. travnja u Opatiji, a okupit će više od 1300 sudionika koji će moći pratiti poslovna predavanja, predavanja o bazama podataka i poslovnoj inteligenciji, razvojnim alatima i tehnologijama, sistemskoj infrastrukturi te računalnoj sigurnosti.

Stručna predavanja održat će 160 predavača od kojih dvadeset dolazi iz korporacije Microsoft. Posebnost ovogodišnjeg skupa je predkonferencijski dan koji se održava danas, a u čijem sklopu je devet stručnih seminara namijenjenih grupama do 20 polaznika. Također će se prvi put, 28. travnja održati i Academic dan čiji je cilj akademskoj zajednici u Hrvatskoj ponuditi cjelovitu sliku svega što korporacija Microsoft i njegov hrvatski ured rade na polju obrazovanja i tehnološke izobrazbe mladih.

Na trećem danu konferencije nazvan Government Day, 29. travnja, u prvom dijelu programa Središnji državni ured za e-Hrvatsku predstavit će program e-Hrvatska 2007. kao okvir za razvoj informacijskog društva u Hrvatskoj, a u drugom dijelu će Microsoft Hrvatska dati svoju viziju realizacije e-Hrvatska.

Windays konferencija će biti prilika i za upoznavanje s novim Microsoftovim tehnologijama i proizvodima, kao i načinima njihove primjene u poslovnoj praksi.Ovaj članak dolazi sa HULK
http://www.linux.hr

URL priče je:
http://www.linux.hr/article.php?storyid=1542