INFO 2004.

Nadnevak 28.10.2004 11:54:17 | Tema: Linux u poslovnom okruženju

Odobrio: kost. Napisao: Anonymous.
Od 9. do 13. 11. 2004. godine održat će se 36. Info, sajam IT tehnologije i telekomunikacija. Između ostalih, u paviljonu 8 izlagat će HULK, zajedno s još četiri domaće tvrtke kojima je ovo prvo izlaganje na sajmu Info: Holobit, Operacijski sustavi, ProSoft i Stromboli. Također, i ove godine se traže volonteri koji žele pomoći oko nastupa HULK-a na INFO sajmu. Zainteresirani volonteri trebali bi se pretplatiti na work listu.

Na štandu će biti organizirana predavanja o FLOSS rješenjima, uobičajeno dijeljenje distribucija i druga sitna iznenađenja.

Ne treba zaboraviti i bjesomučno druženje geekova uz grickalice, sokove i tehno-šale koje običnim smrtnicima zvuče nevjerojatno glupo!

Novost je i, kako se može pročitati na stranicama ZV-a, promjena režima ulaznica - sudeći po web stranici na engleskom jeziku, kupite li ulaznicu za jedan od tri "javna" (11.-13.) dana, istom ulaznicom moći ćete ulaziti tri dana. Poslovni dani i dalje imaju dnevne ulaznice. Hrvatska verzija stranica i dalje spominje isključivo dnevne ulaznice. Nagradno pitanje: koja stranica ima ispravnu informaciju? Odgovore saznajte sami od 11. do 13. 11. na licu mjesta!

Cijena poslovnih ulaznica je 40 kuna, a "javnih" 30.

http://www.zv.hr/sajmovi/400/index_en.html



Ovaj članak dolazi sa HULK
http://www.linux.hr

URL priče je:
http://www.linux.hr/article.php?storyid=1679