INFO 2004: Rezime

Nadnevak 18.11.2004 9:48:01 | Tema: Hrvatska Udruga Linux Korisnika

Odobrio: kost. Napisao: kost.
HULK je nedavno nastupio na INFO sajmu i vrijeme je za kratak pregled. Ove godine je HULK nastupio zajedno sa firmama koje nude Linux rješenja: Holobit, Operacijski sustavi, ProSoft i Stromboli. Na HULK-ovom štandu se za cijenu DVD medija (10 Kn) moglo nabaviti različite distribucije, te je tako distribuirano 150 DVD-ova Debian Sarge, 200 DVD-ova Fedora Core 2 i 46 DVD-ova Fedora Core 3. Uz DVD-ove, distribuirano je 100 CD-a Knoppix 3.6. Novost u ponudi je CD sa Windows OpenSource aplikacijama (GIMP, Mozilla, Firefox, Thunderbird, OpenOffice.Org (hr/en), Eclipse, ...). ISO navedenog CD-a ćemo postaviti i na FTP poslužitelj kako bi bio raspoloživ za sve zainteresirane.
Na samom štandu smo odgovarali na pitanja posjetitelja, te smo imali u ponudi i kape, majice, šalice i podloške HULK-a. Na dan izlaska Firefoxa 1.0, organiziran je i party uz šampanjac i krafne. Novost je i vlastiti kostim pingvina kojeg ćemo iskoristiti za daljnje promocije Linuxa i Open Source programa.

Zaslužnih za ovakav uspješan nastup pokraj već spomenutih je mnogo. Pod upravljačkom palicom tj. batinom :) Slobodana Milnovića koji je bio odgovaran za ovogodišnju organizaciju nastupa na INFO sajmu na štandu su pomagali (abecednim redom):
Robert Avilov
Ljubomir Božić
Tomislav Čavrag
Mladen Falamić
Vlatko Košturjak
Mato Kutlić
Marko Lerota
Melita Mihaljević
Tanja Minarik
Zlatko Oškera
Saša Poznanović
Davor Sauer
Hrvoje Špoljar
Andrea Tunjić

Nastup HULK-a na ovogodišnjem sajmu pomogli su (abecednim redom):

FAMI d.o.o.
Holobit
IBM
Konto
Memorex
Operacijski sustavi d.o.o.
Princo
Pro-Mil
SRCE
Ovaj članak dolazi sa HULK
http://www.linux.hr

URL priče je:
http://www.linux.hr/article.php?storyid=1692