Natječaj za nagradu "Otvorena infromatika"

Nadnevak 03.01.2005 22:40:38 | Tema: Linux u Hrvata

Na temelju Pravilnika o dodjeli nagrade "Otvorena informatika" Hrvatska udruga Linux korisnika (HULK) i Hrvatska udruga za otvorene sustave i Internet (HrOpen) raspisuju NATJEČAJ "Otvorena informatika" za 2004. godinu.
Nagrada "Otvorena informatika" je inspirirana nagradom "Informatika" koju svake godine dodjeljuje Hrvatski informatički zbor (HIZ). Cilj nagrade "Otvorena informatika" je dati priznanje stručnjacima koji su ostvarili izrazite rezultate u razvoju, implementaciji, uporabi ili promidžbi otvorenih sustava, a ove godine će se dodijeliti po prvi puta. Tko može dobiti nagradu? Fizička osoba (građanin RH) ili pravna osoba (registrirana u RH). Zašto nagrada? Želja nam je nagraditi i potaknuti osobe i organizacije da i dalje rade i unaprijeđuju Open Source/Linux u Republici Hrvatskoj.


Natječaj je otvoren do ponedjeljka, 31. siječnja 2005.
Prijave na natječaj dostavljaju se poštom s naznakom: 'Prijava za natječaj "Otvorena informatika" 2004' na adresu: Hrvatska udruga za otvorene sustave i Internet, FER, Unska 3, 10000 Zagreb ili e-mailom na natjecaj@open.hr.


Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon (01) 6129-660 ili na e-mail: natjecaj@open.hr.
Tekst pravilnika možete pročitati ovdje.



Ovaj članak dolazi sa HULK
http://www.linux.hr

URL priče je:
http://www.linux.hr/article.php?storyid=1720