Noć druženja povodom 10 godina HULK-a

Nadnevak 17.04.2006 11:04:34 | Tema: Hrvatska Udruga Linux Korisnika

10 godina je prošlo od službenog osnutka Hrvatske Udruge Linux Korisnika (HULK). Napravljeno je mnogo u proteklih 10 godina. Kao primjer, možete samo pogledati izgled www.linux.hra 1998. godine i sada. Zato smo se odlučili napraviti proslavu za sve vas koji ste pomogli da HULK bude ono što je danas.

Kako je Linux otvoren, tako je i proslava otvorena ZA SVE! Zato pozivamo SVE VAS zaljubljenike u slobodni kod, otvorene standardne i Linux da nam se pridružite u proslavi 10 godina ove udruge. 10 godina ćemo proslavit u Boogaloo klubu (OTV dom, odmah preko puta FER-a) dana 19.4.2006. u 20h. Naravno, to je samo jedan od načina kako ćemo proslaviti 10 godina HULK-a

Sam događaj je napravljen i za sudionike DORS/CLUC konferencije, tako da ćete imati priliku upoznati i predavače i sudionike DORS/CLUC konferencije (još malo je vremena preostalo da se prijavite za DORS/CLUC!).
Specijalno za ovu priliku DJ je Pytzek koji će puštati glazbu EGOBOO.bitsa, te ostalih svjetskih izdavača i umjetnika koji izdaju pod Creative commons licencom.

Dođite i napravimo zajedno HULK još boljim!



Ovaj članak dolazi sa HULK
http://www.linux.hr

URL priče je:
http://www.linux.hr/article.php?storyid=2092