Share My Apps

Nadnevak 13.09.2008 23:43:31 | Tema: Internet

Predstavljamo vam Share My Apps, servis koji vam omogućava da podijelite informacije o vašem GNU/Linux sustavu s drugima.

Radi se o web sučelju koji omogućava da unutar svog profila prikažete informacije poput instaliranih paketa, količine memorije, tipa procesora, distribucije koju koristite, wallpapera i još mnogo drugih zanimljivih stvari. Nakon što to učinite moći će te pretraživati, ocjenjivati i komentirati aplikacije, sustave i korisnike te na takav način razmjenjivati iskustva s drugim korisnicima.
Vrijedi napomenuti da se podaci o sustavu mogu generirati automatski pomoću shell skripte pa uploadati ili ručno unositi. Ovime je korisniku omogćen uvid u podatke koji se između ostalog kasnije mogu u bilo trenutku maknuti ili ga izmijeniti u slučaju da nisu točni.

Ideja projekata bi bila razmjena osobnih izbora nad aplikacijama određene namjene, pretraga i ocjenjivanje istih, razmjena iskustava s korisnicima i samim time poboljšanje uvida u široki spektar aplikacija kod samih korisnika.

Na kraju napominjemo da je servis još u beta fazi te da je svaka sugestija dobro došla.

Link na članak. Diggeri i slashdotteri dobrodošli.Ovaj članak dolazi sa HULK
http://www.linux.hr

URL priče je:
http://www.linux.hr/article.php?storyid=2546