Razmjena vještina u srijedu (15.10.2008.) 16-18h - Linux Osijek

Nadnevak 14.10.2008 0:18:13 | Tema: Linux u Hrvata

Pozivamo sve entuzijaste i zaljubljenike u računala, slobodni i otvoreni kod, linux operativni sustav, te ponešto ugodnog druženja da dođu na razmjenu vještina u Linux udrugu Osijek u srijedu 15.10.2008. između 16 i 18h. Dakako, dobrodošli su kako početnici, tako i oni koji već ponešto znaju o linuxu i svemu što uz to ide.

Za sva pitanja i prijedloge možete se javiti na naš forum http://linux-osijek.org/forum/ te izraziti svoje želje o onome što vas zanima, i što bi željeli naučiti. Ili, ako vam je tako lakše, možete jednostavno doći u naš prostor u zakazano vrijeme te na licu mjesta postaviti pitanja.

Za one koji su do sada već željeli doći, a termini održavanja im nisu odgovarali, bilo bi također dobro da se izjasne koji dani u tjednu im najviše odgovaraju za održavanje sastanaka i radionica kako bi se bolje mogli prilagoditi većini. To možete učiniti na slijedećem linku:
http://linux-osijek.org/forum/index.php?topic=18.0

Također, ako do sada još nikada niste sami instalirali linux na svoje računalo, a niste sigurni kako to učiniti, donesite svoje laptope ili stolna računala (dovoljno je ponijeti samo kućište, monitore imamo), pa ćemo vam mi pomoći oko instalacije.

Evo i direktnog linka na temu na forumu vezanu za ovu razmjenu vještina:
http://linux-osijek.org/forum/index.php?topic=17.0
Adresa na kojoj nas možete naći je Vukovarska 3, što je označeno na karti:
http://snipurl.com/karta-linux-osijek

Javite se, i vidimo se u srijedu...Ovaj članak dolazi sa HULK
http://www.linux.hr

URL priče je:
http://www.linux.hr/article.php?storyid=2585