IT showoff konferencija

Nadnevak 20.12.2009 20:18:39 | Tema: Hrvatska Informatika

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu će se 12. veljače 2010. održati prvi IT Showoff, tehnološka konferencija o razvoju softvera. Cilj konferencije je okupiti IT stručnjake koji će nizom predavanja prezentirati nove tehnologije, vlastite zanimljive projekte, iskustva i znanje.

Više informacija o IT Showoff-u možete pronaći na službenim stranicama na adresi www.itshowoff.com.
Konferencija će pružiti priliku tvrtkama i pojedincima da pokažu svoju sposobnost i znanje te ojačaju vlastitu poziciju na hrvatskoj IT sceni. Također će potencijalnim klijentima pokazati tko je u Hrvatskoj kompetentan na području razvoja softvera.

IT Showoff nije strogo vezan uz nijednu tehnologiju, te je potpuno besplatan za sve posjetitelje. Od sudionika se očekuje aktivno sudjelovanje kroz rasprave i diskusije.

Prijave za predavače su otvorene i traju do 1. siječnja 2010., dok će prijave za sudionike biti otvorene 16. siječnja 2010. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane predavače da se prijave i predstave svoje projekte i znanja pred najboljima od najboljih.

Cilj je da IT Showoff postane mjesto druženja vrhunskih IT stručnjaka i razmjene ideja, te mjesto gdje će ljudi imati priliku pokazati (eng. "to show off") svoje projekte i rješenja.



Ovaj članak dolazi sa HULK
http://www.linux.hr

URL priče je:
http://www.linux.hr/article.php?storyid=2805