Natječaj za nagradu Otvorena informatika u 2009. godini

Nadnevak 03.02.2010 21:37:02 | Tema: Linux u Hrvata

Na temelju Pravilnika o dodjeli nagrade "Otvorena informatika", Hrvatska udruga za otvorene sustave i Internet (HrOpen) i Hrvatska udruga Linux korisnika (HULK) raspisuju NATJEČAJ "Otvorena informatika" za postignuća u 2009. godini.

Na natječaj se mogu prijaviti svi građani Republike Hrvatske, organizacije, tvrtke ili institucije iz Republike Hrvatske koje su svojim djelovanjem ostvarivale izrazite rezultate u razvoju, implementaciji, uporabi ili promidžbi otvorenih sustava tijekom 2009. godine.

Dodijelit će se najviše 3 nagrade, a natječaj je otvoren do petka, 28. veljače 2010. godine!

Predlagatelj treba biti član HrOpena ili HULK-a, a može predložiti sebe ili drugu fizičku ili pravnu osobu, koja ne mora biti član jedne od navedenih udruga. Ukoliko se predlaže druga fizička ili pravna osoba, druga se osoba treba pismeno izjasniti o prihvaćanju kandidature.

Kandidatura treba sadržavati osnovne informacije o kandidatu. Ukoliko se radi o fizičkoj osobi: ime i prezime, znanstvenu titulu, datum i mjesto rođenja, adresu i mjesto stanovanja, tvrtku ili instituciju u kojoj je zaposlen i funkciju odnosno naziv radnog mjesta. Treba sadržavati i životopis u slobodnoj formi.

Ukoliko se radi o pravnoj osobi: naziv, sjedište, matični broj, godina osnivanja, broj zaposlenih, te popis predmeta poslovanja – djelatnosti.

U oba slučaja potrebno je priložiti argumentaciju zbog čega se kandidat predlaže za nagradu, te navesti postignuća iz predmeta nagrade u kalendarskoj 2009. godini. Kako bi bilo moguće provjeriti vjerodostojnost navedenog, potrebno je navesti dokaze tvrdnji u prikladnom obliku.

Prijedlozi kandidata šalju se:

* e-mailom na natjecaj@open.hr s Subjektom: Prijava za natječaj "Otvorena informatika" 2009
* ili poštom s naznakom 'Prijava za natječaj "Otvorena informatika" 2009' na adresu Hrvatske udruge za otvorene sustave i Internet, Unska 3, 10000 Zagreb, Hrvatska

Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon (01) 6129-660 ili na e-mail: natjecaj@open.hr.



Ovaj članak dolazi sa HULK
http://www.linux.hr

URL priče je:
http://www.linux.hr/article.php?storyid=2826