Natječaj za izradu novog LZS logotipa

Nadnevak 28.03.2011 14:21:23 | Tema: Linux u Hrvata

U sklopu izrade novog vizualnog identiteta, Linux za sve objavljuje natječaj za izradu novog logotipa portala. Više informacija u nastavku članka.
Logotip bi trebao imati dodirnih točaka s Linuxom, a poželjno je da simbolizira i nešto od onog čime se ova stranica već duže vremena diči: otvorenost, spremnost pomoći, njegovanje zajednice i promicanje otvorenog i slobodnog softvera.

Natječaju mogu pristupiti svi osim članova ocjenjivačkog odbora.

Radovi trebaju biti dostavljeni u nekom otvorenom formatu, preferirano vektorskom (SVG), ali se prihvaćaju i oni u rasterskom (PNG) minimalne rezolucije 1000x1000 px. Uz rad je poželjno poslati i kratko objašnjenje simbolike koju logotip predstavlja.
Radove šaljite na e-mail: logo@linuxzasve.com.
Isti autor može poslati neograničen broj radova.

Pristigli radovi će se objavljivati u formatu 400x400 px na Linux za sve Forumu i moći će ih komentirati svi svih članovi Foruma.

Rok do kada možete slati radove je 18. travanj 2011. godine.
Nakon isteka roka, ocjenjivački odbor Linux za sve portala će odabrati najboljih pet radova, uzimajući u obzir i reakcije članova na Forumu. Za najboljih pet radova će se moći glasovati deset dana.

Rad koji osvoji najviše glasova postati će novi logotip Linux za sve portala, a autor rada će primiti vrijednu prvu nagradu. Drugoplasirani autor će dobiti utješnu nagradu. Nagrade su vrijedne, te očekujemo da će se i autori potruditi i poslati nam kvalitetne radove.

Prva nagrada: Prijenosni hard disk kapaciteta 500 GB.

Druga nagrada: USB memorija u obliku Tuxa kapaciteta 4 GB.



Ovaj članak dolazi sa HULK
http://www.linux.hr

URL priče je:
http://www.linux.hr/article.php?storyid=2986