Linux InstallFest u KSET-u

Nadnevak 20.04.2011 22:14:06 | Tema: Hrvatska Udruga Linux Korisnika

Povodom izlaska nove inačice jedne od najpopularnijih Linux distribucija u svijetu, Ubuntu 11.04, Računarska sekcija KSET-a, u suradnji s Hrvatskom udrugom Linux korisnika, te Udrugom Ubuntu korisnika u Hrvatskoj organizira Linux InstallFest - dana 28.04.2011 u 11 sati u KSET-u u Zagrebu. Opširnije u nastavku vijesti...
Posjetitelji će moći instalirati neku distribuciju Linuxa po svom izboru ili preporuci, razmijeniti iskustva, naučiti nešto novo i družiti se.

Okupljanje počinje u 11 sati u KSET-u, sa kratkim predavanjem na početku. Nakon toga će iskusni korisnici Linux-a uz neformalno druženje pomoći novim i ne tako iskusnim korisnicima kod instalacije operacijskog sustava. Naravno, dobrodošli su korisnici svih otvorenih sustava i oni koji se tako osjećaju. Nije bitno jeste li guru sa 10-godišnjim iskustvom ili tek početnik, važno je dijeljenje.

Installfest je prilika za studente željne znanja o otvorenim tehnologijama da isprobaju otvorene i moderne operacijske sustave. Obično je to Linux, u skladu sa tradicijom InstallFest-a, no nema ograničenja na određeni operacijski sustav. Jedini uvjet jest da je otvorenog koda.

Vidimo se!Ovaj članak dolazi sa HULK
http://www.linux.hr

URL priče je:
http://www.linux.hr/article.php?storyid=2995