Godišnja nagrada "Otvorena informatika"

Nadnevak 17.04.2012 13:08:31 | Tema: Hrvatska Udruga Linux Korisnika

Temeljem Pravilnika o dodjeli nagrade “Otvorena informatika“, Hrvatska udruga za otvorene sustave i Internet (HrOpen) i Hrvatska udruga Linux korisnika (HULK) raspisuju

NATJEČAJ za dodjelu nagrade “Otvorena informatika” za postignuća u 2011. godini

Na natječaj se mogu prijaviti svi građani Republike Hrvatske, organizacije, tvrtke ili institucije iz Republike Hrvatske koje su svojim djelovanjem ostvarile izrazite rezultate u razvoju, implementaciji, uporabi ili promidžbi otvorenih sustava tijekom 2011. godine.
Natječaj je otvoren do petka, 27. travnja 2012. godine.
Predlagatelj treba biti član HrOpena ili HULK-a, a može predložiti sebe ili drugu fizičku ili pravnu osobu, koja ne mora biti član jedne od navedenih udruga. Ukoliko se predlaže druga fizička ili pravna osoba, druga se osoba treba pismeno izjasniti o prihvaćanju kandidature.

Kandidatura treba sadržavati osnovne informacije o kandidatu. Ukoliko se radi o fizičkoj osobi: ime i prezime, znanstvenu titulu, datum i mjesto rođenja, adresu i mjesto stanovanja, tvrtku ili instituciju u kojoj je zaposlen i funkciju odnosno naziv radnog mjesta. Treba sadržavati i životopis u slobodnoj formi.

Ukoliko se radi o pravnoj osobi: naziv, sjedište, matični broj, godinu osnivanja, broj zaposlenih, te popis predmeta poslovanja – djelatnosti.

U oba slučaja potrebno je priložiti argumentaciju zbog čega se kandidat predlaže za nagradu, te navesti postignuća iz predmeta nagrade u kalendarskoj 2011. godini. Kako bi bilo moguće provjeriti vjerodostojnost navedenog, potrebno je navesti dokaze tvrdnji u prikladnom obliku.

Prijedlozi kandidata šalju se:
- el. poštom na adresu: natjecaj@open.hr sa Naslovom: Prijava za natječaj “Otvorena informatika” za 2011. godinu ili
- poštom s naznakom ‘Prijava za natječaj “Otvorena informatika” za 2011. godinu’ na adresu Hrvatske udruge za otvorene sustave i Internet, Unska 3, 10000 Zagreb, Hrvatska

Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon (01) 6129-674 ili na e-mail: natjecaj@open.hr.



Ovaj članak dolazi sa HULK
http://www.linux.hr

URL priče je:
http://www.linux.hr/article.php?storyid=3041