Novi sadržaji na našem portalu...

Nadnevak 01.10.2000 11:51:08 | Tema: Hrvatska Udruga Linux Korisnika

Odobrio: kost. Napisao: kost.
Da dokažemo da se nismo uspavali dodali smo dosta novog sadržaja, a priprema se još mnogo sadržaja u budućnosti. Dodali smo razgovor(chat) na stranice kako bi mogli porazgovarati sa drugim ljubiteljima Linuxa. Sada možete koristiti naš backend za naše vijesti na vašem sajtu. U pripremi je interview sa Hrvojem Nikšicem, autorom Wget-a (inače zasada u toj sekciji možete pročitati interview sa Linusom kojeg je napravio Rado, te tekst Dobrice o Halloween dokumentu tj. možete vidjeti što MS misli o Open Source zajednici). Kako bi ostvarili što kvalitetniji sajt pozivamo i vas da i vi pošaljete neku zanimljivu vijest koju pronađete ili ukoliko radite na nekakvom projektu ili ako ste tvrtka koja ima veze sa Linuxom pozivamo vas da se unesete u pretraživač kako bi vas i ostali lako pronašli. Inače, ovo nisu sve novosti, ako vas zanima ostalo i u detalje probajte sa "Pročitaj više".

Razgovor odnosno chat je dodan i sada možete pričati sa drugim linuxašima o vašem omiljenom operativnom sustavu. Rješenje za chat smo pronašli u phpMyChat-u zato što radi gotovo na svim browserima (čak i u Lynx-u, ne baš optimizirano, ali radi!), a moći će se iskoristiti i za virtualne HULK sastanke.

Pozivamo Vas također, ukoliko vam odgovara, da slobodno koristite naše naslove vijesti na vašem webu koristeći naš backend. Ukoliko imate kakvih pitanja ili problema sa backendom - slobodno se javite.

Trebali bi uskoro riješiti i prijavljene bugove (bilo bi dobro da za svaki slučaj pod komentare napišete još jednom sve pronađene bugove meni za podsjetnik) dok su neki već riješeni. Ukoliko ste primjetili neki bug a niste ga nam prijavili - javite nam - sada je prilika!

Također, pozdrav Ani koja nije ostavila e-mail, pa joj moram odgovoriti ovako javno. A njezino je pitanje bilo zašto imamo sličice iste kao na Slashdotu i zašto ne nacrtamo sami druge slićice. Well, odgovor je jednostavan: "Ana, nacrtaj nam prigodne sličice i staviti ćemo ih umjesto ovih sadašnjih!".

Ako radite na nekakvom projektu ili ako ste tvrtka ili ako ste napisali nekakav tekst o Linuxu, slobodno se unesite u naš pretraživač. (Promjenili smo i naziv iz "Web Linkovi" u "Pretraživač" kako ne bi pomislili krivo!).

Pozivamo vas da i vi pošaljete neku vijest ukoliko naiđete na zanimljivu. U dogovoru sa predsjedništvom HULK-a¸ dogovorili smo se da oni koji budu bili aktivni pisci vijesti na HULK-ovom portalu neće morati platiti članarinu. Zato navalite sa vijestima!

Interview sa Hrvojem Nikšićem kao autorom Wget-a je kao što rekoh u pripremi, a i vi možete predložiti vaša pitanja za njega. Pitanja koja su mu već u pripremi možete pročitati pod komentarima, a možete i poslati svoja pitanja njemu pod komentare nad ovaj tekst.





Ovaj članak dolazi sa HULK
http://www.linux.hr

URL priče je:
http://www.linux.hr/article.php?storyid=39