Proizvođač Blendera se oporavlja?

Nadnevak 04.04.2002 18:52:57 | Tema: Novosti

Odobrio: igustin. Napisao: domazd.
Čini se kako će proizvođač Blendera NaN Technologies BV, koji je prije stanovitog vremena proglašen poslovno mrtvim poduzećem, ipak uspjeti nekako uskrsnuti iz insolvencijske Nirvane...

NaN (Not a Number), proizvođač besplatne aplikacije za trodimenzionalno modeliranje i grafičke animacije Blender, izgleda još uvijek nije izgubio baš sve nade u bolju poslovnu budućnost. Poduzeće je opet postavilo svoje stranice u Mrežu a iznova nudi i - doduše ograničenu - podršku korisnicima. Iako na blender3d.com trenutno nije moguć ni download aplikacije a ni pristup community-boardu, ipak je barem omogućeno snimanje informacijskog materijala i Blenderovih plug-inova.

Prije samo par tjedana se na HULK-ovim stranicama mogla pronaći vijest o vjerojatnom zatvaranju NaN-a. Prema tadašnjoj odluci i priopćenjima za javnost dioničara i upravnog odbora NaN Holding BV, vlasnika Blendera, svi aktiviteti kćeri-poduzeća NaN Technologies BV kao proizvođača (dalji razvoj, prodrška korisnicima itd...) su bili na neodređeno vrijeme obustavljeni.





Ovaj članak dolazi sa HULK
http://www.linux.hr

URL priče je:
http://www.linux.hr/article.php?storyid=754