Rational PurifyPlus sada i pod Linuxom

Nadnevak 04.09.2002 16:38:24 | Tema: Novosti

Odobrio: igustin. Napisao: domazd.
Tvrtka Rational Software ovih je dana predstavila inačicu svog programa Rational PurifyPlus za Linux, vrsnog pomagala za softverski inžinjering.

Rational PurifyPlus za Linux posjeduje nadplatformske analitičke sposobnosti, kao što su primjerice memory-, performance- i thread-profiling, code-coverage analize te runtime-tracing. Time je programerima omogućeno brže i jednostavnije generiranje već provjerenog programskog koda za različite ciljne računalno-operacijske sustave. Poput Rational PurifyPlus-a za Windowse te onog za UNIX-e, i Linuxova inačica podržava programske jezike C, C++ i J2SE.

Ukoliko je želite iskušati, s proizvođačevog poslužitelja se može u obliku 84 megabajtne tar-datoteke snimiti jedna sedam dana funkcionalna inačica. Preduvjet tomu je aktiviranje aplikacije posebnim softverskim ključem, koji proizvođač nakon prijave korisnika automatski šalje na određenu e-adresu. Po istjecanju tog vremenskog perioda, onaj kome se taj program svidi i zatreba, platit će i cijenu koštanja programa, čiji mi iznos tenutno nije poznat.





Ovaj članak dolazi sa HULK
http://www.linux.hr

URL priče je:
http://www.linux.hr/article.php?storyid=901