Prijava
Korisničko ime:

Lozinka:

remember me

Zaboravili lozinku?

Registrirajte se!
Glavni menu
Potraga
Tko je online
21 korisnika je online (2 korisnika cita Novosti)

članovi: 0
Gosti: 21

više...
HULK-Novosti
Chat WIKI Kontakt
Hrvatska Informatika : IT showoff konferencija
Poslao NiXa on 20.12.2009 14:18:39 (2193 Čitanja)
Hrvatska Informatika

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu će se 12. veljače 2010. održati prvi IT Showoff, tehnološka konferencija o razvoju softvera. Cilj konferencije je okupiti IT stručnjake koji će nizom predavanja prezentirati nove tehnologije, vlastite zanimljive projekte, iskustva i znanje.

Više informacija o IT Showoff-u možete pronaći na službenim stranicama na adresi www.itshowoff.com.

Konferencija će pružiti priliku tvrtkama i pojedincima da pokažu svoju sposobnost i znanje te ojačaju vlastitu poziciju na hrvatskoj IT sceni. Također će potencijalnim klijentima pokazati tko je u Hrvatskoj kompetentan na području razvoja softvera.

IT Showoff nije strogo vezan uz nijednu tehnologiju, te je potpuno besplatan za sve posjetitelje. Od sudionika se očekuje aktivno sudjelovanje kroz rasprave i diskusije.

Prijave za predavače su otvorene i traju do 1. siječnja 2010., dok će prijave za sudionike biti otvorene 16. siječnja 2010. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane predavače da se prijave i predstave svoje projekte i znanja pred najboljima od najboljih.

Cilj je da IT Showoff postane mjesto druženja vrhunskih IT stručnjaka i razmjene ideja, te mjesto gdje će ljudi imati priliku pokazati (eng. "to show off") svoje projekte i rješenja.

Stranica pripremljena za ispis Pošaljite priču prijatelju
Komentari su osobni stavovi autora. Admini ne odgovaraju za njihov sadržaj.
Copyright © 1995-2009 HULK web team. Sva prava pridržana. RSS. Engine: XOOPS